Klas 1 en 2

Klas 1

Na de basisschool komt een leerling in klas 1 terecht. In de eerste schoolweek volgen zij een kennismakingsprogramma. De vakken Nederlands, rekenen, cultuur en maatschappij (cuma), informatiekunde, sociale competentie, Engels en verkeer worden gegeven. Bewegingsonderwijs wordt in de sporthal De Vliegende Vaart gegeven. Ook de praktijkvakken, techniek, koken en groen komen aan bod.

Toetsen en testen maken onderdeel uit van het schooljaar om te komen tot een individueel handelingsplan.

Klas 2

De lessentabel van klas 1 en 2 heeft veel overeenkomsten. Extra wordt het vak economie gegeven.