Opstart na de Coronaperiode.

Op 3 juni is de school weer opengegaan.  Alle leerlingen zijn ondertussen wat gewend geraakt aan de nieuwe maatregelen. Dat het niet meeviel was te verwachten. In de klas alles op 1,5 meter afstand, handen regelmatig wassen, dan ontsmetten en ook de tafels en stoelen schoonmaken na het verlaten van het klaslokaal. 

Uit verhalen van de leerlingen blijkt wel dat ze blij zijn om weer op school te zijn. Het afstandsonderwijs is door velen als positief ervaren maar  het contact met de klasgenoten en de leraren was een gemis. 

We zijn als team trots op de inzet van de leerlingen, ondanks de moeilijke periode is er veel werk verzet.

Ook heeft de school, tijdens de Coronaweken, op beide locaties, een boost gekregen. Dankzij de conciërge, adjunct, techniek - en gymleraar zijn de oude smartborden van de muren gehaald, gaten opgevuld en opnieuw geschilderd zodat kort daarna de nieuwe Predia Ultra Touch smartborden konden worden opgehangen. 

De laatste weken van het schooljaar zijn meestal de weken waar leerlingen naar uit kijken. We hebben dan het schoolkamp, de Outdoordagen en natuurlijk het Gala. Helaas kan het dit jaar allemaal niet gerealiseerd worden. Wel worden de diploma's en de certificaten uitgereikt en zullen we als team zorgen voor een goede afsluiting van het schooljaar.